Няколко съвета при подреждане на коридора

household goods

Входното помещение нормално е помещението, което ни посреща, когато се върнем от командировка или работа. А то посреща и гостите ни – приятели и роднини. Като тип салон, то разбира се притежава своите конкретни потребности. Коридора не е като кухнята или хола и съответно неговото декориране отрежда разнообразен метод. Подреждането на коридора желае главно похват, практичност и изчистеност. Ето и нашите практични напътствия за любезното и префектно помещение за посрещане:

1. Нюанси
Ако говорим за цветови нюанси у дома, непременно бихме могли да развихрим своето въображение. Не можем да отбележим това, като става дума за входното помещение у дома. За намиране на нюансите е възможно да си харесате светли, телесни и топли цветове – бежов, портокалов или жълт. даваме ви препоръка, дори да желаете по-изчистено от към багри антре, да не избирате бяло. Като се изключи че помещението ще изглежда като в болнично отделение, ще бъде много трудно за поддържане и е твърде вероятно е да трябва всяка една година да го пребоядисвате пак.

2. Осветление
Светлината в много коридорите е адски намалено. Всичко това не ни дава приятно чувство, макар да е правилно от гледна точка на икономията. Бихте могли да си харесате LED осветление със спот лампи или лунички. А те биха разпределили светлината в цялото входно помещение. Ще забележите как се сменя атмосферата, като се приберете у дома или отивате сутрин за работа.

3. Декориране
За декориране на антрето бихме могли да изберем по-висока саксия с изкуствени красиви цветя, декоративни лепенки за стена или картина. Саксията, която ще купите би могла да е глинена и висока. Баграта и ще подхожда на мебелите и стените във входното помещение. Относно монтирането на рисунка е възможно да ви дадем съвет да изберете флорална композиция.

4. Мебелите
Във входното помещение са ви нужни само и единствено закачалки, един шкаф за обувки и кътче, където да оставяте малки вещи, като ключове, чадър, телефон или пък много малко козметични продукти. Непременно си изберете огледало, в което да се гледате в цял ръст. По магазините има голямо многообразие от дизайн и форма, при вариант, че не предпочитате класическата правоъгълна форма.

Ето, че обзавеждането на антрето не е адски тежка задача, независимо всички особености на въпросното помещение, което ежедневно ни изпраща и посреща. Спрямо нашите съвети ще вдъхнете нов живот и ще раздвижите настроението на антрето на жилището.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.