Колички за деца и бебета – няколко съвета при закупуване и употреба

baby stroller

Количките за деца се купуват и избират от семейството, а бебето, което всъщност ще го ползва, няма думата. Много родители са объркани от разнообразието на модели и видове бебешки колички на търговския пазар и просто не знаят как точно да изберат.

Ето и няколко критерия, като задължително е необходимо да имате предвид, понеже в крайна сметка става дума за доброто и за спокойствието на вашето дете.

При закупуването на количка за дете
Вземете детска количка със широка основа и широк кош, понеже точно това посочва колко устойчива е количката. Малките колички за деца лесно и бързо се прекатурват, докато бебето се наведе твърде много извън ръба.

Ако случайно харесвате детска количка с повечко положения на облегалката, уверете се, че конкретната облегалка застава здраво във всяко едно състояние или заплашвате детето да пропадне, съвсем случайно.

Направете проврека дали бебешката количка има предпазни коланчета, които ще придържат бебенцето в коша и няма да му позволят да се катурне. Най-хубаво е коланчетата да минават м/у крачетата, през кръста и още през раменцата на детенцето.

Текстилната част на вашата детска количка е нужно да се премахва безпроблемно и да бъде удачна за препиране в пералня. В случай, че е осъществимо, тествайте детенцето дали ще прояви алергична реакция към тъканта.

Убедете се, че детската количка може спокойно да премине през вратата на жилището ви.

Имайте предвид несъмнено размерите на детската количка в прибрана позиция с обема на багажника в автомобила, не малко багажници се оказват прекалено мънички за дадени типове детски колички.

За ползването на детските колички
Преди да оставите детенцето в детската количка, направете проврека дали наистина сте сложили спирачката. Вижте реално дали облегалката е солидно блокирана в нужното положение. Когато прибирате детската количка, погледнете вашето дете да не е страшно близо, тъй като има истинска опасност да го прищипете, без да искате.

Не пропускайте да закопчаете предпазните колани на бебешката количка винаги, ако тръгвате на обиколка. Те ще предотвратят рисковото измъкване или пропадане на бебенцето от количката, а това може да се получи, докато пресичате rolex réplicas de relojes натоварен булевард като пример.

Когато се разхождате на неравен терен винаги използвайте спирачката точно преди да отпуснете ръкохватките на количката за деца, дори и да става въпрос за няколко секундички.

Детските колички, както всеки друг предмет, изискват перманентна поддръжка, затова редовно преглеждайте дали наистина абсолютно всичко е в кондиция.

Намерете още информация: детски лаптоп

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *