Полезни съвети, За Да Сме Здрави И Красиви – Красотата , Начин на Живот

фитнес
Човешката красота не се ограничава само в това как се възприемани от околните, но и по начина, по който се чувстваме. В днешната статия ще Ви предоставим няколко няколко добри препоръки, с помощта на които имате възможността да подобрите вътрешната си красота, което без съмнение ще доведе и до добри резултати във Вашия външен вид!

На всички нас- дамите постоянно не ни достига нещо, макар и мъничко, за да бъдем напълно доволни от визията си, от това как се чувстваме, а често и ние самите не сме наясно защо не сме щастливи, но със сигурност сме убедени, че НЕ СМЕ ДОВОЛНИ- и няма мърдане!

Ето как да променим нещата и себе си в по-положителна насока и светлина :

– Спортувайте! По този начин ще свалите и излишните килограми . Спрете се на спорт, който Ви доставя удоволствие. Запишете се на модерни танци, на аеробика, или нещо, което Ви е интересно и любопитно. Фитнесът примерно е наистина доста скучен вариант за спорт.

– С идването на пролетно-летния сезон е време да изчистим организма си и да започнем да се храним по-здравословно, но при никакви обстоятелства да не се лишаваме от това, което ни се похапва напълно!

Прекрасен вариант за разтоварване е два – три дни в седмицата да правите разтоварващи дни – на плодова диета (препоръчителни са цитрусови- грейпфрут,портокали и лимон – те действат най-добре на стомашно-чревния тракт), чайчета без захар и наистина много вода! Хубаво е в тези дни да се пие поне по 2-3 литра. Спазвайки тези прости правила мога да гарантирам, че ще се чувствате прекрасно както отвътре, така и отвън и бъдете сигурни, че всички хора около Вас ще отчетат Значителната промяна!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.